Glutenvrije roombroodjes

Roombroodjes zijn mijn guilty pleasure. Als kind was ik er echt verzot op en eigenlijk kan ik daar soms nog steeds van genieten. Toen het mij gisteren was gelukt om zachte kadetjes te bakken leek het mij een goed idee om van een paar broodjes een puddingbroodje te maken. Ook lekker met Pasen.RoombroodjeVoor de glutenvrije roombroodjes gebruik je het recept voor glutenvrije zachte broodjes. De zachte broodjes die ik maakte zijn vol van smaak. Dat komt natuurlijk door de volle ingrediënten als ei en slagroom die erin zitten.

Snijd de kadetjes aan de bovenkant in en vouw ze een beetje uit.

roombroodje3Mijn volgende uitdaging is het zelf maken van banketbakkersroom! Tot ik dat kan gebruik ik gewoon banketbakkersroom uit een pakje van bijvoorbeeld Dr Oetker. Maak klaar volgens de gebruiksaanwijzing en spuit in de opengesneden broodjes. Bestrooi rijkelijk met poedersuiker en eet zo snel mogelijk op (voor iemand anders dat doet).

Wat is jouw guilty pleasure?Roombroodje2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *