Glutenvrije weekendtips

Het eerste weekend van oktober zijn er veel leuke glutenvrije dingen te doen. Het is het Weekend van de Wetenschap dus je kunt in het hele land een kijkje nemen achter de schermen van universiteiten en musea, er is een allergiemarkt in de Hoeve Ravenstein in Amersfoort en er is een glutenvrije high tea voor jongeren in Culemborg.Glutenvrije zaterdag bij Hoeve Ravenstein

ravesteinOp zaterdag organiseert de Hoeve Ravenstein een allergiemarkt. Naast veel glutenvrije producten zijn er ook veel lactosevrije producten. Wij van de Coeliakiemaand zullen er ook staan. Het lijkt me leuk om je daar te ontmoeten!

De hoeve Ravenstein gaat een keer per maand een allergiemarkt organiseren. Houd hun activiteitenkalender in de gaten.

Workshop zieke darm door gluten bij de VU

In het kader van het Weekend van de Wetenschap organiseert de VU een middag voor kinderen. Op zaterdagmiddag kun je een workshop coeliakie volgen in Amsterdam. Vorige week heb ik er op facebook al aandacht aan besteed, ik was een beetje in de war en dacht dat het toen al was. De tijd gaat snel maar gelukkig is het morgen pas 1 oktober.

High tea voor 12-18 jarigen Culemborg – Gelderland

Bij de Gebaksjuwelier in Culemborg kunnen jongeren tussen de 12-18 jaar zich inschrijven voor een heerlijke high tea. De Gebaksjuwelier is altijd volledig gegarandeerd glutenvrij. Het kost €10,95 en je moet je aanmelden via de NCV.

Kun je dit weekend niet maar houd je wel van glutenvrije evenementen? Op www.glutenvrij.nl staat een mooie activiteitenkalender met daarop ook de glutenvrije markten, sinterklaasvieringen per regio en baklessen.

 

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.