Wij vierden de vijfde verjaardag van ons kleine meisje op een dag de die geschiedenis zal ingaan als de drukste dag van 2015. Ik regelde single-handedly een kinderpartijtje en een familiefeestje terwijl ik mijn werkmail in de gaten moest houden, aan het bloggen was en de tassen aan het pakken was voor de vakantie
Je hebt van die dagen….
Daar paste het versieren van een prachtig gedecoreerde, zelfgebakken taart niet tussen maar je wilt tocht iets. Ik had een taart kunnen kopen maar er is hier in de buurt geen glutenvrije banketbakker.
Uiteindelijk heb ik een bodem gebakken van kant-en-klaar glutenvrij bladerdeeg. Dat besmeerd met banketbakkersroom uit een pakje en belegd met verse aardbeien en frambozen.
Snel klaar, feestelijk en heerlijk. Wat wil je eigenlijk nog meer?
Je hebt nodig voor 8 personen:
1 pakje glutenvrij bladerdeeg van Schar (diepvries)
1 pond aardbeien, 250 gram frambozen
1 pakje banketbakkersroom
Een vraag, op hoeveel graden moet de taart in de oven (voor het bladerdeeg)
Ik zou de temperatuur aanhouden die op het pakje wordt gegeven. Waarschijnlijk 180 graden.