Afterparty Coeliakiemaand

De Coeliakiemaand 2015 was een groot succes. Blogger Elize van Stories of a Coeliac nam het initiatief om glutenvrije bloggers te verenigen voor een coeliakie bewustwordingsmaand.

Dit resulteerde in een mooie site, coeliakiemaand.nl, met veel verhalen, verschillende acties en heel veel aandacht voor Coeliakie. Zelf maakte ik een lesbrief voor het basisonderwijs over coeliakie.

Zondag waren wij uitgenodigd voor een Coeliakiemaand afterparty in de Glutenvrijewinkel in Amsterdam.

Coeliakiemaandfeestje  (1)

van links naar rechts:
Gerda Hobert van glutenvrijhoorterbij
Mariet van mijnserendipity.wordpress.com
Elize van www.storiesofacoeliac.com
Harmke van missglutenvrij.nl
Mirjam van ikbenglutenvrij.nl
Emmelou van bakersandfakers.nl
Moi
Valentine van gluuts.nl

Coeliakiemaandfeestje  (3)
De Glutenvrijewinkel-Amsterdam

Het was voor mij de eerste keer dat ik mijn glutenvrije collega-bloggers in het echt ontmoette. Ik had het gevoel dat ik ze allemaal al kende. ik lees hun blogs en mail met ze. Toch is het dan weer heel anders om ze te spreken. ik vond het erg inspirerend.

We werden verwend uitstekend verzorgd door Nadia van de glutenvrijewinkel en aten lekkere hapjes van glutenvrije cateraar Pauline van Nous deux en glutenvrije snacks van VAfoods. Ik vond het ook leuk om Edith van de Glutenfreewebshop weer te spreken.

Coeliakiemaandfeestje  (2)
Goodiebags

Op de terugweg in de tram en trein zat ik nog na te genieten van de gezellige middag. Bij mij begint het alweer te kriebelen, ik heb al een paar ideetjes  voor de volgende coeliakiemaand. Op mijn schoot stond een volle goodiebag. Het voelde alsof we een kerstpakket gekregen hadden maar dan nu, zoals Mirjam zei, met alleen maar producten die wel veilig glutenvrij zijn.

Goodiebag
De inhoud van de goodiebag

One thought on “Afterparty Coeliakiemaand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.