Brief aan de ouderraad

Beste ouderraad,

Wij hebben de brief over de jaarlijkse bijdrage voor de ouderraad weer ontvangen. Daarin las ik dat de bijdrage onder andere wordt gebruikt voor de traktaties bij Sint Maarten, en Sinterklaas, de Kerstdiners in de klassen, het Paasontbijt, en het Zomerfeest.

Ik stel het natuurlijk ontzettend op prijs dat de school een actieve ouderraad heeft die zo veel leuke dingen organiseert voor de leerlingen. Natuurlijk betalen wij de ouderbijdrage maar ons kind zal niet eten van de traktaties die de ouderraad verzorgt.

Mijn zoon heeft coeliakie wat inhoudt dat hij een strikt glutenvrij dieet volgt. Helaas zijn de traktaties die de ouderraad uitdeelt tijdens alle feestelijke gelegenheden niet glutenvrij. Het is jammer dat er bij feestelijke gelegenheden niet met alle kinderen rekening gehouden wordt. Ik kan me voorstellen dat er meer kinderen zijn met een dieet die buiten de boot vallen tijdens vieringen op school.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als er rekening gehouden kan worden met kinderen met een dieet. Dat kan door de traktaties aan te passen voor alle kinderen of voor de kinderen met een dieet. Dat kan ook door de ouders van deze kinderen op de hoogte te brengen van traktaties die worden uitgedeeld. Dan kunnen wij voor ons eigen kind een alternatief bedenken en meegeven.

Ik kijk uit naar jullie reactie.

Met vriendelijke groet,

De moeder van Alexander

3 thoughts on “Brief aan de ouderraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.