COOP aan onze keukentafel

Hebben jullie de nieuwe Aan de Keukentafel al gezien? Aan de Keukentafel is het gratis magazine van de Coop supermarkt. Daarin staat een artikel over glutenvrij eten,  coeliakie en een glutenvrij recept van … moi! Ik werd benaderd of ik mee wilde werken aan een artikel over groentechips bakken en mij werd de gelegendheid geboden om mijn stokpaardjes, coeliakie en glutenvrij leven te berijden. Daar werkte ik graag aan mee!

Groentechips
Groentechips

De aanleiding voor het artikel was mijn recept voor groentechips dat ik een poosje geleden al publiceerde en dat ook een van mijn weinige vlogs is. Wekenlang heb ik groentechips gebakken om het recept te perfectioneren en om een lading mooie te hebben voor op de foto.

coop-2De fotograaf kwam op een vrijdagmiddag bij ons thuis foto’s maken. Zelden zag ons huis er zo opgeruimd uit, het kon zo op Funda.

annemiek-april-2016Ik  zag er zelf ook wel okay uit dus nam snel nog even een selfie.

De foto’s zijn erg mooi geworden

coop2
Foto’s door Milan Vermeulen

en na afloop was mijn huis gelukkig weer zijn vertrouwde rommeltje.

coop-1En zo is het geworden:

cover2 Coop

Bewaren

Bewaren

One thought on “COOP aan onze keukentafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.