Crêpe Affaire in Haarlem

Aan het einde van mijn straat zit een groot pand met een horecabestemming dat al jaren niet loopt. Het heeft lange tijd leeg gestaan en in de kerstvakantie zat er een pop–upwinkel in. Jammer want het is een mooie locatie in Haarlem centrum.

Dit weekend zag ik opeens dit:

IMG_0227.JPG

Ik kende Crêpe Affaire nog niet maar het is een keten van crêpe-restaurants uit Groot Brittannië. Ik heb ze vandaag dit mailtje gestuurd::

Dit is geen sollicitatie maar een vraag over uw assortiment. Op de site van de Britse Crêpe Affaire las ik dat zij daar naast hun standaard assortiment ook glutenvrije crêpes aanbieden. Ik vroeg mij af of u dat ook van plan bent in het binnenkort te openen filiaal de Kruisstraat in Haarlem.
Het zou geweldig zijn als u dat ging doen.
In een straal van 200 meter van het filiaal wonen er zeker drie personen met een glutenvrij dieet waarvan er twee een blog runnen over glutenvrij eten. Ik schrijf zelf glutenvrijemama.nl en mijn buurvrouw in de is eigenaar van de blog thehappycoeliac.com. Wij zouden er zeker aandacht aan besteden als u glutenvrije crêpes zou bakken.
Bovenal zou mijn zoon erg gelukkig worden als hij een lekkere glutenvrije crêpe zou kunnen eten bij de buren van Crêpe Affaire!

Met vriendelijke groet,

Annemiek Ziessen

Glutenvrijemama.nl

7 thoughts on “Crêpe Affaire in Haarlem

  1. Hi
   Hier dan reactie van Crepe Affaire Nederland. Excuus voor vertraging maar uw mail was op hoofdkantoor in London nog niet doorgezet naar Nederland. Daar moeten ze ook nog even wennen dat we nu in ons land open gaan :-)) Vanaf nu kunt u ook mailen naar haarlem@crepeaffaire.com of rene@crepeaffaire.com. Rene is de man achter Crepe Affaire Haarlem.
   En jazeker, we gaan glutenvrije crepes aanbieden!
   We hopen begin mei open te gaan.
   Met hartelijke groet,
   Crepe Affaire Nederland
   Maarten

 1. Hallo Annemiek,
  En hier dus de reactie vanuit Engeland! Waanzinnig trots op onze partnership in NL en de opening deze lente in Haarlem. En GF gaat eraankomen (waarschijnlijk niet direct na opening, maar wel kort daarop).
  Met hartelijke groet,
  Daniel
  Crepeaffaire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.