De vijf lekkerste glutenvrije recepten met kikkererwten #top5

Als ik iets altijd in mijn voorraadkast heb staan is het wel een blik kikkererwten. Het is een gezonde en veelzijdige peulvrucht waar ik altijd een beetje blij van wordt. ik weet niet waarom maar de kikkererwt vind ik een stuk feestelijker dan een gewone witte of bruine boon. Vandaag geef ik je mijn 5 favoriete recepten met kikkererwt.

Humus

Humus met rauwkost
Humus met rauwkost

Geroosterde kikkererwten

geroosterde kikkererwten
geroosterde kikkererwten

Falafel

Glutenvrije falafel
Glutenvrije falafel

Curry  met kikkererwt en pompoen

curry van pompoen en kikkererwt
curry van pompoen en kikkererwt

Salade met kikkererwt

kikkererwtensalade
kikkererwtensalade

Bewaren

Bewaren

One thought on “De vijf lekkerste glutenvrije recepten met kikkererwten #top5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.