Deze glutenvrije producten mogen niet ontbreken in je keukenkast #wijbloggenglutenvrij

Vandaag is het weer de 15e van de maand dus we bloggen samen glutenvrij. Deze maand delen glutenvrije bloggers hun top drie van favoriete glutenvrije producten.

Ik heb alleen zo veel favoriete producten dat ik jullie een top 5 geef.

Nummer 5: BananenBananen

tweet bananenIk heb altijd bananen in huis. Het is een fijn en voedzaam tussendoortje en de kinderen zijn er gek op. Ze eten ze uit het vuistje, in de yoghurt en ik bak  regelmatig bananenbrood. Op uitstapjes heeft een in de haast gekocht trosje bananen Alexander vaak behoed voor een appelflauwte.

Nummer 4: Rijstwafels

RijstwafelHet glutenvrije brood is op? Onverwacht glutenvrije gasten? Zin in een snack? Met een pak rijstwafels op voorraad zit je altijd goed.Veilig glutenvrij, goedkoop en overal te koop.

Nummer 3: Bitterkoekjes

BitterkoekjesWat voor rijstwafels geldt, geldt eigenlijk ook voor bitterkoekjes. Veilig glutenvrij, goedkoop en overal te koop. Je kunt bitterkoekjes zo eten en  gebruiken als basis voor lekkere zoete traktaties.

Nummer 2: Geniusbrood

GeniusbroodIk betrap mezelf erop dat ik sinds ongeveer een jaar niet meer, zoals voorheen, elke week brood bak. Er is zoveel goed glutenvrij brood te krijgen in de supermarkt. Alexander vindt Geniusbrood het lekkerst maar smult ook van het Meesterbakker brood van Schar. Ik vind het ook zo fijn dat dit in de buurt te koop is.

Nummer 1: Amandelmeel

amandelmeelOnbetwist op nummer 1 staat amandelmeel. Amandelmeel is mijn geheime wapen in de glutenvrije keuken. Glutenvrije cake en koekjes kunnen droog en kruimelig zijn. Amandelmeel maakt glutenvrije baksels smeuïg en lekker van smaak. Amandelen zitten ook nog eens vol met vezels en voedingsstoffen die goed voor je zijn.

quinoadadelmuffin (1) - kopieWie doen er deze maand nog meer mee?
glutenfreeamsterdam.com
storiesofacoeliac.com
glutenvrijhoorterbij.blogspot.com
deglutenvrijeman.nl
meerdanglutenvrij.nl
laurienis.com
emilyglutenvrijekleuter.123website.nl
mijnserendipity.wordpress.com
ikbenglutenvrij.nl
homeofcomfort.nl
pinkpequena.nl
www.blog.morethansoup.be
altijdglutenvrij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.