Een droom van een glutenvrij broodje bij de HEMA

hema

Hoe heerlijk zou het zijn als je altijd en overal een glutenvrij broodje zou kunnen eten? Klinkt dat als een droom? Nee hoor. Stel je voor dat de Hema glutenvrije broodjes is het assortiment zou hebben! De Hema zit overal. Je zou dan altijd spontaan in de stad een broodje kunnen eten.

De Hema heeft op het moment een wedstrijd op haar website: stel je favoriete broodje samen, de broodjes met de meeste stemmen komen in het assortiment.

Ik heb een broodje samengesteld met als naam Glutenvrij. Bij deze wedstrijd gaat het eigenlijk om het beleg maar als iedereen nou op mijn broodje stemt dan werken we met ons allen aan de bekendheid van het glutenvrije dieet en beschikbaarheid van glutenvrij eten in de horeca.

Ik stel me voor dat de Hema voorverpakte glutenvrije broodjes verkoopt op de broodafdeling. De broodjes zijn per stuk verpakt in een aantrekkelijk cellofaantje. Als glutenvrij persoon kun je dan in de lunchcorner van een Hema een broodje en een onsje kaas of vleeswaren  afrekenen en ter plekke zelf beleggen en opeten. Dat gebeurt nu ook al met gewone broodjes in de Hema vestiging bij mij om de hoek.

Als iedereen nou op het glutenvrije broodje stemt dat kunnen we iets veranderen!
Je kunt een keer per dag stemmen, klik op:

http://broodje.hema.nl/#/galerij/broodje/24336

14 thoughts on “Een droom van een glutenvrij broodje bij de HEMA

 1. Dat is leuk! Ook ik maakte een glutenvrij broodje. Helaas heb ik dat niet in de titel gedaan, maar wel op mijn eigen blog als toevoeging vermeld. Hema zou hier echt iets aan kunnen doen. Ik stem op jou!

 2. Ik heb de eerste stem gezet, en toen alle lijntjes uitgezet om wat meer aandacht te krijgen voor dit broodje. Hopelijk doen ze er wat mee, en krijgen wij ook een broodje bij de HEMA!
  Succes,Groet Gerda.

 3. Wat een leuk idee! Ik zag dat er meerdere GV broodjes bij staan, is een goed teken. Ik heb gestemd hoor en ik zag dat jouw broodje veruit de meeste stemmen al heeft. Top! Zou mooi zijn als ik zo maar eens met Firyel bij de Hema een broodje zou kunnen gaan eten.

 4. Ook ik heb gestemd, en zal de komende tijd elke dag stemmen!
  En net als Gerda, zal ik jouw broodje promoten op hyves, facebook, twitter, mijn website enz.
  Vind je het goed als ik jouw tekst (deels) kopieer?
  Groetjes, Mirjam

 5. Ja hoor, alles voor de goed zaak.
  Je kunt mijn tekst kopieren in je blog, rond mailen, twitteren, hyves, facebooken en op posters laten drukken. 🙂
  We staan al op 7! (en ik wist niet dat ik zo fanatiek ben…)

 6. Een leuke tip hierin, maar misschien ook al bekend…. Beagles andbeans heeft glutenvrije broodjes oEen leuke tip hierin, maar misschien ook al bekend…. Beagles andbeans heeft glutenvrije broodjes o p de menukaart. Ze zitten in grote steden. Maar een gv hemEen leuke tip hierin, maar misschien ook al bekend…. Beagles andbeans heeft glutenvrije broodjes oEen leuke tip hierin, maar misschien ook al bekend…. Beagles andbeans heeft glutenvrije broodjes o p de menukaart. Ze zitten in grote steden. Maar een gv hema brooEen leuke tip hierin, maar misschien ook al bekend…. Beagles andbeans heeft glutenvrije broodjes oEen leuke tip hierin, maar misschien ook al bekend…. Beagles andbeans heeft glutenvrije broodjes o p de menukaart. Ze zitten in grote steden. Maar een gv hemEen leuke tip hierin, maar misschien ook al bekend…. Beagles andbeans heeft glutenvrije broodjes oEen leuke tip hierin, maar misschien ook al bekend…. Beagles andbeans heeft glutenvrije broodjes o p de menukaart. Ze zitten in grote steden. Maar een gv hema broodje is natuurlijk ook een super idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.