Een kijkje in de diepvries #wijbloggenglutenvrij

Op de 15e van elke maand bloggen glutenvrije bloggers over hetzelfde onderwerp. Deze maand geven wij jullie wel een heel intiem inkijkje in onze keuken: wij openen de diepvries!

Ik vries veel glutenvrije producten in zodat ik nooit zonder zit. Ook bak, koop of kook ik vaak extra veel van iets zodat ik wat over is in kan vriezen. In dit filmpje geef ik jullie een rondleiding door mijn vriezer. Gelukkig ben ik net terug van vakantie zodat de diepvries nog overzichtelijk en redelijk schoon is. Voor ik op vakantie ging heb ik de mislukte broden waar ik geen paneermeel van maakte, afgekloven kippenbouten waar ik geen soep van trok en half gesmolten en weer opgevroren raketijsjes van drie zomers geleden al weggedaan.

Ik heb wel eens het idee dat glutenvrijen sterk de neiging hebben tot het hamsteren van glutenvrije producten. Mijn voorraad glutenvrije levensmiddelen is in elk geval belachelijk groot. Mirjam van ikbenglutenvrij.nl bedenkt meestal de onderwerpen voor #wijbloggenglutenvrij. Hopelijk laat ze ons volgende maand niet onze voorraadkast openen voor jullie. Dat zou in mijn geval echt gênant zijn!

Wie laat nog meer de inhoud van zijn of haar diepvries zien?
Inge van schrijfselsvanmij.wordpress.com
Elize  van storiesofacoeliac.com
Gerda  van glutenvrijhoorterbij.blogspot.com
Gerry van www.deglutenvrijeman.nl/
Harmke  van missglutenvrij.nl
Laurien van laurienis.com
Linda  van emilyglutenvrijekleuter.123website.nl
Marjolein  van glutenvrijreizen.blogspot.nl
Mirjam  van ikbenglutenvrij.nl
Suzanna van homeofcomfort.nl
Tiffany van www.pinkpequena.nl
Véronique www.blog.morethansoup.be
Mariet van mijnserendipity.wordpress.com/
Wencke van altijdglutenvrij.nl
Anne van creatiefglutenvrij.wordpress.com

quinoadadelmuffin (1) - kopie

 

3 thoughts on “Een kijkje in de diepvries #wijbloggenglutenvrij

  1. Haha, bij mij zou de voorraadkast showen ook een beetje gênant zijn ja. Die zit nog propvol van mijn vorige bestelling. En ik bestel altijd te veel vanwege de verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.