Eten bij De Beren in Haarlem

Sinds een jaar is restaurant De Beren gevestigd in Haarlem centrum aan het Hortusplein op de plek waar eerst sushirestaurant Shabu Shabu zat. Bij De Beren hebben wij  lekker glutenvrij gegeten. Het is een soort hip eetcafé, je kunt er lunchen, borrelen en avondeten. 

Allergenen

De Beren is een horecaconcept met meer dan 30 vestigingen. Aan de ene kant ben ik niet dol op keten-restaurants met een horecaconcept maar aan de andere kant kun je bij dit soort restaurants wel vaak goed glutenvrij eten. De allergenenkaart is goed op orde en het personeel is aardig en bereid om mee te denken met je keuze. Er is sowieso glutenvrij brood en veel gerechten van de kaart zijn glutenvrij te bestellen. De allergenenkaart staat op de website zodat je van te voren al kunt zien of er voor jou iets lekkers bij staat.

Kindvriendelijk

Wij vonden het kindvriendelijk restaurant. De Beren Haarlem is gevestigd in een ruime zaak. Je zit er prettig aan een grote tafel. Het is niet lawaaiig zodat je elkaar goed kunt verstaan maar als je je kind even streng moet toespreken kan dat zonder dat de buren meeluisteren. Voor kinderen is er zijn er aangepaste porties met een vriendelijke prijs.

Alexander at er een hamburger. Omdat ze alleen kleine glutenvrije broodjes hebben kreeg hij twee kleine porties. Patat wordt apart gebakken en is dus ook glutenvrij. Wij aten er vis en een maaltijdsalade. De verhouding prijs-kwaliteit was prima in orde.

De Beren Haarlem   
Hortusplein 3
2019 XV Haarlem
023 – 207 10 06

 

Dit artikel is geen samenwerking en niet gesponsord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.