Glutenvrij bij de Yoghurt Barn in Haarlem

De Kruisstraat in Haarlem begint een hele leuke horecastraat te worden. Regelmatig openen er nieuwe ondernemingen met koffie, afternoon tea, chocolademelk of crêpes hun deuren. Sinds dit jaar heeft ook de Yoghurt Barn een vestiging in de Kruisstraat in Haarlem. Yoghurt Barn (2)De Yoghurt Barn heeft een breed assortiment yoghurt, ook vegan en lactosevrije,  met verschillende toppings zoals fruit, noten en koekjes. Daarnaast kun je er lekker koffie en smoothies drinken en serveren ze een high tea.

Koffie, yoghurt en fruit zijn sowieso glutenvrij maar ik was toch een beetje huiverig om eens binnen te stappen bij de Yoghurt Barn. Dat kwam voornamelijk doordat op de website staat dat de brownies niet glutenvrij zijn omdat er roomboter in zit.

Toch overwon mijn nieuwsgierigheid het van mijn scepsis dus ik ben er deze week eens naar binnen gestapt om te ontbijten. Om eventuele teleurstellingen te voorkomen liet ik Alexander thuis en nam zijn zusje mee.

We bestelden allebei een lekkere dikke yoghurt met fruit. Natuurlijk zijn niet alle toppings glutenvrij maar er is een ruime keuze aan fruit, chocolade en noten. De toonbank stond vol met glutenvrij, lactosevrij, vegan gebak en koek van SharpSharp. Deze gebakjes waren wij ook al tegengekomen By Lima en zijn  erg lekker. Heel fijn dat er alleen maar deze gebakjes in de vitrine staan, zo is er minimale kans op kruisbesmetting.

Yoghurt Barn
Yoghurt Barn

Achterin de zaak is een speelhoek voor kinderen. Ik kan zelf langer stil zitten dan mijn kinderen dus ik vind het altijd fijn als er ruimte is om te spelen. Kortom, ik herzie mijn mening over de Yoghurt Barn. Hier kun je heel goed terecht voor een glutenvrije lunch of ontbijt.

Yoghurt Barn
Kruisstraat 15
023 202 0180

 

Klik voor meer glutenvrije Haarlem tips
Klik voor meer glutenvrije Haarlem tips

 

 

One thought on “Glutenvrij bij de Yoghurt Barn in Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.