Glutenvrij bij Stach Overveen

Vanmorgen besloot ik lekker koffie te gaan drinken bij Stach Overveen. Stach is het soort tent dat geen eten serveert maar food. Ze verkopen geen brood, geen speltbrood, geen biologisch speltbrood maar biologisch Noors speltbrood.

Nadat ik was uitgelachen heb ik mij over alle hipheid heengezet. Ik ontdekte namelijk het glutenvrije aanbod van Stach: veel repen en koekjes, muffins en de belegde broodjes en hamburgers zijn ook verkrijgbaar op glutenvrij brood. Het glutenvrije eten wordt in de keuken apart bereid en de patat bij de hamburger wordt in apart vet gebakken.StachDe glutenvrije chocolade muffin lag tussen de gewone gevulde koeken maar hij was apart verpakt plastic dus we hebben het aangedurfd met een flesje biologisch appelsap.

glutenvrije muffin bij Stach

Stach zit op verschillende plekken in Amsterdam en op het
Zandvoorterpad 1 in Overveen

3 thoughts on “Glutenvrij bij Stach Overveen

  1. Volgens mij is dat de muffin die ook te koop is bij bakkerij t stoepje op de markt voor zover ik kan zien op de foto. Ik vind de appel muffin heerlijk en mij dochter de chocolade muffin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.