Glutenvrij broodje hoort erbij bij de Hema

HEMA BROODJES WEDSTRIJD GEWONNEN!
Nou ja, eigenlijk (nog) niet echt maar ik heb mijn doel wel bereikt. Het glutenvrije broodje dat ik heb ingezonden bij de Hema broodjeswedstrijd is in de top 20 geëindigd en wordt vanmiddag in de finale geproefd door een deskundige jury.
Mocht het in de top 3 eindigen dan krijg ik een prijs maar daar gaat het mij niet om. Wat ik wilde bereiken met mijn deelname aan de wedstrijd is dat de Hema glutenvrije broodjes gaat verkopen. Deze broodjes hoeven niet besmeerd tussen de gewone broodjes te liggen als ze maar naturel en voorverpakt te koop zijn.
Mijn doel was om in gesprek te raken met de Hema over hun glutenvrije assortiment. De afgelopen dagen heb ik de Hema benaderd via diverse sociale media, vanmorgen had ik de Hema aan de telefoon.
Zij zijn aan het onderzoeken hoe ze glutenvrij in hun assortiment kunnen opnemen. Ik heb ze nogmaals mijn idee uitgelegd. Dat vinden ze vooralsnog niet klantvriendelijk genoeg. Ze willen een echt, vers belegd glutenvrij brood kunnen verkopen.
Ze zullen vanmiddag tijdens de finale de glutenvrije inzendingen (er staan 2 glutenvrije broodjes in de top 20) ook glutenvrij klaarmaken.
Daarom heb ik nu al het gevoel dat we gewonnen hebben.
Bedankt voor al jullie steun, retweets, facebookposts en stemmen!

7 thoughts on “Glutenvrij broodje hoort erbij bij de Hema

  1. Nou, het gesprek is in ieder geval op gang gebracht!
    En jij nog veel meer bedankt voor alle moeite die je gedaan hebt (en misschien nog moet doen)!

  2. ohh super goed nieuws toch! Ik zou ook zo graag met me dochter willen lunchen bij de Hema nu neem ik vaak zelf brood mee voor haar en ik een glutenvrije salade Het zou heerlijk zijn om gewoon een broodje te kunnen eten….
    groet Linda vreeken
    zelf al 36 jaar coeliakie en een dochter van 11 met 4 jaar coeliakie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.