Glutenvrij broodje in top 20 bij de Hema.

Beste Annemiek,

Gefeliciteerd! Je hebt met jouw favoriete broodje de top 20 behaald!
Donderdag 24 mei van 14:30 uur tot 16:00 uurworden de 20 meest populaire broodjes gemaakt door de bekende TV kok Caspar Bürgi.
De broodjes worden door een voltallige jury geproefd en beoordeeld. En jij mag ze ook komen proeven.
Dit alles vindt plaats in het HEMA filiaal in Utrecht Centrum.
We zouden het leuk vinden wanneer je komt en nogmaals gefeliciteerd met het behalen van de top 20.

Groeten,

HEMA

Beste meneer, mevrouw van de Hema,

Bedankt voor de uitnodiging om aanwezig te zijn bij de jurering van de broodjes wedstrijd van de Hema. Ik ben erg trots dat mijn broodje Glutenvrij genomineerd is voor een prijs en dat het wordt beoordeeld door een topkok.

Er is 4432 keer op mijn broodje Glutenvrij gestemd en het is geëindigd op plek 7. De reden dat er zo vaak op dit broodje gestemd is niet de combinatie van roomkaas, basilicum, pijnboompitten en tomaat maar dat veel mensen graag een glutenvrij broodje zouden willen eten bij de Hema.

Coeliakie is de meest voorkomende voedselintolerantie in de westerse wereld. Naar schatting telt Nederland 80.000 tot 160.000 mensen met Coeliakie. Deze mensen volgen een glutenvrij dieet zonder tarwe, rogge, gerst, spelt en kamut. Een broodje eten buiten de deur is voor deze mensen geen eenvoudige zaak.

Nadat ik mijn broodje had  ontworpen en erover begon te bloggen en twitteren heb ik veel steunbetuiging gekregen. Onder andere  www.coeliakieforum.nl en www.glutenvrijvan de Nederlandse Coeliakieverening hebben mijn actie gesteund door de link op hun website te plaatsen.

Ik hoop dat de nominatie mijn glutenvrije broodje in de wedstrijd aanleiding is om het  opnemen van glutenvrij brood in het Hema assortiment serieus te overwegen. Ik zou graag persoonlijk met de verantwoordelijke functionaris spreken over deze  mogelijkheid.  

Ik zie uit naar uw reactie.

KOMEN JULLIE OOK AS DONDERDAG?

4 thoughts on “Glutenvrij broodje in top 20 bij de Hema.

  1. Wauw wat Gaaf! En wat een mooie reactie heb je geschreven zeg, ben benieuwd naar hun reactie hierop. Gefeliciteerd in elk geval met deze 7e plek. Hopelijk kunnen mensen met Coeliakie binnenkort gewoon een broodje gaan eten bij de Hena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.