Glutenvrij hamburgerbroodje bij de Mac

 Het is vakantie en eindelijk vonden we een gaatje in ons drukke schema om een glutenvrij hamburgerbroodje bij de Mac Donalds te gaan eten. Al een paar maanden zijn er in enkele vestigingen van de Mac glutenvrije broodjes te koop.

De dichtstbijzijnde glutenvrije Mac bij Haarlem is in Zaandam. Om 27 kilometer te gaan rijden voor een enkel hamburgerbroodje vond ik wat overdreven. Na wat googlen vond ik op drie kilometer afstand van de Mac in Zaandam het Darwinpark met daarin een Natuurmuseum en kinderboerderij. Zo werd het een leuk middagje uit.

Hier waren wij: http://www.nme-zaanstreek.nl .

Alexander heeft genoten van zijn hamburgers. Ja, hij heeft er na zijn Happy Meal nog een gegeten. Het broodje is ook geschikt voor de cheeseburger en quarterpounder vandaar dat het wat luxieuzer is dan de standaard hamburgerbroodjes.

Ik vroeg Alexander naar zijn mening over de hamburger. Hij zou graag willen dat het mogelijk is om bij alle macdonaldsen een hamburger te eten omdat hij ze zo lekker vindt.

Deze bloggers gingen mij voor met het schrijven van een recensie over het glutenvrije broodje (in willekeurige volgorde).

Glutenvrij en blij

2 thoughts on “Glutenvrij hamburgerbroodje bij de Mac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.