glutenvrij ijshoorntje

glutenvrij ijshoorntje
glutenvrij ijshoorntje

Dankzij een briljante tip van Mirjam van http://ikbenglutenvrij.nl heb ik de hele vakantie met een speelgoed ijshoorntje in mijn  tas gelopen. Je kent ze misschien wel, plastic ijshoorntjes met een bijpassend schepje om een lekker zandijsje te maken. Te koop bij de betere speelgoedwinkel in sinds kort zelfs bij de Hema.

Als glutenvrije mama heb ik sowieso een grote handtas omdat ik altijd glutenvrije reserve snacks en boterhammen bij me heb. Daar past dit hoorntje nog wel bij in een plastic zakje.

Voor Alexander is het een feest. Een ijsje uit een hoorntje is lekkerder dan uit een bakje en hij heeft hetzelfde als zijn zusjes.

Bijkomend voordeel: zie je die zwarte handjes op de foto? Rechtstreeks uit de speeltuin maar ze komen niet in contact met het ijs.

2 thoughts on “glutenvrij ijshoorntje

  1. Hoi, via het blog van Katrien kwam ik bij jou terecht.
    Ik schrijf zelf ook een blog over glutenvrij koken http://www.etenvanemilie.blogspot.com.

    Dat hoorntje is super handig, bedankt voor deze tip. Mijn dochter van (bijna) 9 eet al sinds ze 4 jaar oud is Glutenvrij. Op school is het vaak een uitdaging, ook al weer iedereen er van… soms jammer, maar meestal regelen haar papa en ik op net zo’n manier als jij met het koningsontbijt hebt gedaan met de juf of een moeder waarvan we weten dat die ermee bekend is.
    Ik ga je volgen!

    Groetjes, Emilie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.