Glutenvrij lunchen bij Jetties in Haarlem

Grappig hoe je soms op vakantie in het buitenland dingen doet die je ook in je eigen stad zou kunnen maar waar je niet aan toekomt. Zo gaan wij op vakantie steeds vaker buiten de deur lunchen maar als we thuis zijn smeren we ons eigen broodje. Deze krokusvakantie gingen wij glutenvrij lunchen bij Jetties in onze eigen stad Haarlem.

Glutenvrij bij Jetties in Haarlem
Glutenvrij bij Jetties in Haarlem

Elke dag loop ik langs Jetties, een restaurantje vlak bij ons in de buurt. Op internet had ik er verschillende positieve verhalen  over gelezen op glutenvrije sites maar ik was er zelf nog nooit binnen geweest. Het fijne van een schoolvakantie in eigen stad is dat je eindelijk aan de dingen toekomt die je je al lang voorneemt. Lunchen bij Jetties bijvoorbeeld.

Glutenvrij bij Jetties (6)Alexander koos de kids mini-hamburger met frites. Bij navraag bleek de patat  gebakken te worden in vet waar ook de kroketten in zwemmen. Jammer, maar ook een goed teken dat ze zelf goed wisten dat dat niet veilig is.

Glutenvrij bij Jetties in Haarlem
Glutenvrije hamburger

Jetties heeft een aantal glutenvrije gerechten op de kaart staan, en daarnaast hebben zij ook altijd glutenvrij brood in huis. De soepen zijn glutenvrij, de hamburgers ook, en ca 3 gerechten van de avondkaart.

Glutenvrij bij Jetties in Haarlem
Glutenvrij bij Jetties in Haarlem

Jetties
Kruisweg 57
2011 LB Haarlem
023 5242876

4 thoughts on “Glutenvrij lunchen bij Jetties in Haarlem

  1. Wij hebben in Haarlem ‘de toerist uitgehangen’ het weekend voordat we gingen verhuizen: Naar de Adriaan, naar het Frans Hals, een hofjeswandeling. Dingen die we in de 10 jaar daarvoor nog nooit gedaan hadden.
    Leuk!

    1. Leuk is dat he, toerist in eigen stad. Ik probeer in vakanties die we thuisblijven ook altijd een museum in de buurt te bezoeken. Het Teyler’s, Frans Hals en Corrie ten Boommuseum trekken bezoekers over de hele wereld en het is allemaal bij ons om de hoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.