Glutenvrij lunchen bij Pippa’s Haarlem

Aan het Stationsplein in Haarlem vind je restaurant Pippa’s.  Ideaal dus als je net uit de trein komt of er zo in moet. Maar ook als je niet op reis bent is Pippa’s de moeite van een bezoekje waard. Niet in de laatste plaats omdat Pippa’s zeer kindvriendelijk is. Er is een grote speelhoek met een treinentafel een hele rij poppenhuizen en Salim, het kermispaard. Kleine en iets grotere kinderen kunnen hier heerlijk veilig spelen. Er staan voldoende tafeltjes om de speelhoek heen zodat je je kroost in de gaten kunt houden terwijl je zelf bij kletst met je moeder of vriendinnen.

pippa'sIk at hier vorige week met glutenvrije oma en mijn dochter. Terwijl het kleintje aan het spelen was met een vriendinnetje, bestelden wij een broodje. Er was glutenvrij brood op voorraad dus dat was geen probleem.

Je kunt bij Pippa’s lunchen, koffie en thee drinken en avond eten. Bij Pippa’s is veel aandacht voor puur, eerlijk en biologisch eten. Je zult hier niet alles van de kaart glutenvrij kunnen eten maar omdat ze alles vers en met aandacht bereiden kan wel goed rekening worden gehouden met voedsel allergieën .

Pippa’s Haarlem
Stationsplein 64
023-5343956
www.pippas.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.