De uitgever van het tijdschrift Glutenvrij, en 100% lekker was zo aardig om alle deelnemers aan www.coeliakiemaand.nl een gratis exemplaar aan te bieden. Het tijdschrift glutenvrij komt elk jaar uit. Ik heb het vorig jaar niet gekocht omdat ik zo vaak teleurgesteld ben in tijdschriften met recepten. Nu weet ik dat dat niet zo slim was van mij. Dit is een heel fijn tijdschrift!
Ik ben zeer aangenaam verrast door dit tijdschrift. Het tijdschrift Glutenvrij geeft goede basisinformatie en verrassende recepten. Mijn moeder maakte de mediterraanse gehaktballen voor ons. Ze waren heerlijk, lekker pittig van smaak en zacht en sappig van structuur.
Het tijdschrift heeft 95 recepten en bestaat uit 6 delen:
Basisrecepten, zoals bladerdeeg en pastadeeg
Broodbakken met recepten voor oa voor courgettebrood en pretzels
Snacks, maiskoekjes en groentenchips
Vegetarische gerechten
Visgerechten
Vleesgerechten
Zoete gerechten met twee recepten voor donuts!
Ik heb dure kookboeken waar ik minder geïnspireerd van raak. Ik zit er serieus over na te denken om het eerste deel van Glutenvrij nog ook te bestellen. Dat kan via de uitgever.
Hallo waar kan ik het tijdschrift kopen ? In de boekenwinkel
Groet Marjan
Dit artikel is alweer 3 jaar oud dus het tijdschrift ligt niet meer in de winkel. Ik weet niet of het nog bestaat maar ik heb het in de supermarkt en boekhandel zien liggen.