Glutenvrij ontbijt met Teff pap.

Teffpap
Teffpap
Alexander start zijn dag altijd met pap. Lang at hij babypap van Biobim en de rijstpap van Nutricia. Nu is een mix van rijstpap met de Teffpap van Johannusmolen favoriet. Daar ben ik blij mee omdat dat wat meer voedingsstoffen bevat. Vaak meng ik er nog een schepje havermout- of quinoavlokken doorheen voor nog meer vezels hoewel hij daar niet zo’n fan van is.
De Teff pap koop ik altijd bij de natuurwinkel. Daarvoor fiets ik elke week door weer en wind naar de natuurwinkel aan de andere kant van de stad. Op zich niet zo’n probleem maar het is een ongelofelijk luxe dat ik dezelfde pap nu bij de Albert Heijn om de hoek kan kopen.
Huh, verkoopt de Appie tegenwoordig ook al Johannusmolen? Nee hoor, maar kijk eens naar deze foto:

Dat is grappig, he? Zonnatura heeft het assortiment uitgebreid en verkoopt nu ook Teffontbijt met precies dezelfde ingrediënten, dezelfde prijs en dezelfde gebruiksaanwijzing als Teffontbijt van Johannusmolen. Mij hoor je niet klagen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.