Glutenvrije Bakkerij Met Zonder in Amsterdam

Er is op steeds meer plekken vers, glutenvrij brood te krijgen. Wij waren deze week op bezoek bij Bakkerij Met Zonder in Amsterdam waar glutenvrij, lactosevrij en grotendeels ook nog biologisch brood wordt gebakken. Alles in deze bakkerij is vers en veilig, wat een luxe!Glutenvrije bakker Met ZonderBakkerij Met Zonder vind je op Zeeburg, vlakbij het centrum. Een van mijn favoriete bezigheden in Amsterdam is rijden in de tram dus ik nam lijn 26 vanaf het Centraal station. Als je met de auto bent kun je (90 minuten gratis) parkeren bij winkelcentrum Brazilië. Maar de tram is leuker!

Bakkerij met zonderEllen de Jong en haar team bakken sinds december 2016 brood, koekjes, taartjes, brownies en seizoensproducten in een volledig glutenvrije bakkerij.

Je kunt bij Bakkerij Met Zonder een kopje thee of koffie drinken en ter plekke iets lekkers proeven. Wij aten een een-persoons cheesecake.

Voor thuis kochten wij een vers broodje. We hadden de keuze tussen een zacht Teff brood met krokante korst of een compact zadenbrood. Alexander koos het zachte brood.

Bakkerij Met Zonder
Geopend op woensdag t/m zaterdag van 8.30u – 16u
Baron G.A. Tindalstraat 148
1019TX Amsterdam
info@metzonder.com
0207372819
www.metzonder.com

Bewaren

3 thoughts on “Glutenvrije Bakkerij Met Zonder in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.