Heb je zin in een eenvoudig, makkelijk maar lekker Paasontbijt receptje? Zoek dan niet verder. Ik heb recept voor je van glutenvrije eierbroodjes met maar twee ingrediënten dat 10 seconden meer meer tijd kost dan het bakken van een ei. Eierbroodjes van glutenvrij brood met ei zijn dit jaar de hit van mijn Paasontbijt.
Ken je die mop van die moeder die een uitgebreid Paasontbijt op tafel toverde voor haar kinderen? Die kinderen kwamen wel maar wilden gewoon een boterham met pindakaas. Ik sloof mij dus niet meer zo heel erg uit met Pasen en dat is eigenlijk ook wel prima. Ik bak dit jaar deze eierbroodjes en daar laat ik het bij. Wij zitten dit jaar aan een tafel zonder poespas maar wel gezellig met elkaar en daar gaat het om.
Glutenvrije eierbroodjes
6-8 sneetjes glutenvrij brood
3-4 eieren
paar sprietjes bieslook
zout/peper
olie om in te bakken
Kluts de eieren in een diep bord en breng op smaak met zout en peper. Week hierin het glutenvrije brood. Het beste gaat dat met luchtig/sponzig klant-en-klaar brood. Laar de sneetjes brood alle ei opzuigen.
Giet olie of een bak-en-braadproduct in een koekenpan en laat warm worden.
Bak hierin de in ei geweekte sneetjes glutenvrij brood aan allebei de kanten bruin en gaar.
Garneer met geknipte bieslook.