Glutenvrije mama in sociale media

Ik schrijf deze blog al bijna vier jaar en inmiddels ben ik op veel sociale media te vinden. Ik gebruik de verschillende netwerken om zelf op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, glutenvrije producten, tips en recepten. Die deel ik vervolgens weer via Twitter, Facebook, Pinterest en mijn blog. Ik zal eerlijk toegeven dat al die sociale media licht verslavend zijn maar niet schadelijk. Ik heb zelfs het idee dat ik sinds ik twitter, blog en facebook meer weet, slimmer ben geworden en de contacten die ik heb opgedaan vind ik erg waardevol.

Volg mij op Bloglovin’!

http://www.bloglovin.com/blog/4178347/glutenvrijemama

Bloglovin is een platform waarbij je heel makkelijk blogs kunt volgen. Je maakt een account aan en voegt de blogs toe die je interessant vindt. Zo blijf je heel eenvoudig op de hoogte van de nieuwe posts van je favoriete blogs.

Volg mij op Facebook!

https://www.facebook.com/pages/Glutenvrijemama/1379439375620975

Op Facebook heb ik een pagina als glutenvrijemama. Daar plaats ik mijn nieuwe blogposts maar ook kleine berichtjes waarover ik niet blog.

Volg mij op Pinterest!

http://www.pinterest.com/glutenvrijemama/glutenvrijemama/

Op Pinterest ben ik nog niet zo lang te vinden. Op Pinterest kun je gigantisch veel tips vinden voor kinderpartijtjes, verjaardagstraktaties, glutenvrije restaurants, recepten.

Volg mij op Twitter!

https://twitter.com/Glutenvrijemama

Twitter is een van mijn favoriete sociale media. Twitter is sneller dan het nieuws. Hoor je een helikopter boven je stad? Op Twitter lees je wat er aan de hand is. Ook hier plaats ik de links naar nieuwe blogposts. Het leukste aan Twitter vind ik de links naar artikelen in allerhande kranten, sites en blogs.

http://www.pinterest.com/glutenvrijemama/glutenvrijemama/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.