Deze maand stond ik twee keer in de Margriet. Ik zou er bijna van naast mijn schoenen gaan lopen! de Margriet wilde een verhaal plaatsen over gluten en glutenintolerantie. Op Twitter werd ik gevonden door een journaliste die mij daarna ook nog interviewde voor de rubriek gezondheid.
Gluten in de Margriet
Hoe zit het nou met die gluten? vroeg e Margriet zich af. Ze plaatsten drie pagina’s met informatie over gluten en coeliakie. Voor het hoofdartikel interviewden ze Gaby Herweijer, diëtiste gespecialiseerd in coeliakie en verbonden aan de Nederlandse Coeliakie Vereniging, mede-auteur van het boek Eet als een expert, blogger bij Iamafoodie en oude bekende van mij.
Ter illustratie komen er twee ervaringsdeskundigen aan het woord: Gerda Hobert van glutenvrijhoorterbij.nl en ik, als glutenvrije mama.
Gezondheid
De journaliste die mij interviewde over gluten maakt ook elke week de rubriek gezondheid. Daarin vertelt een 40+ vrouw (ahum) over gezondheid, dat kan dus van alles zijn. Het leuke daarbij is dat ik hiervoor zwaar in de make up gefotografeerd werd door een professionele fotograaf. My finest hour als glutenvrije mama, dat begrijp je!
Mooie foto’s, lijkt me leuk om mee te maken. En natuurlijk top voor de naamsbekendheid van coeliakie!
Wat een leuk stuk en een leuke ervaring voor je 🙂
groetjes, Linda