Glutenvrije pannenkoek in pannenkoekenboerderij Onder de Platanen

Pannenkoeken bij Onder de Platanen
Pannenkoeken bij Onder de Platanen

In recreatiegebied Spaarnwoude, tussen Haarlem en Amsterdam, vind je zorgboerderij Zorgvrij met daarbij pannenkoekenboerderij Onder de Platanen.

Je kunt er koeien aaien, geitjes voeren, spelen in een grote speeltuin en ravotten in het spinnenbos.

onder de platanen koeienBij boerderij Zorgvrij is pannenkoekenboerderij Onder de Platanen. deze pannenkoekenboerderij heeft groot terras van waar je met een kopje koffie je kroost in de gaten kunt houden. Bovendien serveren ze heerlijke pannenkoeken en hebben ze een goed protocol voor het bakken van gluten-, lactose- en eivrije pannenkoeken.

Ze zijn er zelfs zo zorgvuldig dat wij er wel eens een uur op onze glutenvrije pannenkoek hebben moeten wachten omdat er eentje was afgekeurd nadat die naast de gewone pannenkoeken had gestaan in de keuken.

onder de platanenIn het restaurant krioelt het van de kinderen. In het weekend zitten hele families tussen de leeftijd 0-100 jaar met elkaar te eten. Dit weekend zaten wij daar ook om de verjaardag van oma te vieren.

Alexander nam een pannenkoek met poedersuiker. Bij de bestelling werd er “voor de zekerheid” gevraagd of hij wel melk en ei verdroeg en bij zijn pannenkoek kreeg hij een nieuwe fles stroop.

onder de platanen stroopEr zijn ook lekkere pannenkoeken met bijvoorbeeld geitenkaas en honing of spek en appel en voor de grotere trek onder andere broodjes, soep en salades.

www.onderdeplatanen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.