Glutenvrije pizza bij Woodstone

Pizza, patat en pannenkoeken. De drie P’s, favoriet bij kinderen en hun ouders omdat ze makkelijk te maken zijn en graag worden gegeten.

Pannenkoekenrestaurants zijn daarbij ook goed voorbereid op glutenvrij bezoek. Daarom werden de pannenkoekenrestaurants in de Haarlem en omgeving goed door ons bezocht. De kinderen waren daar heel tevreden over. De volwassenen in de familie daarentegen, waren wel toe aan wat variatie.

Groot was dan ook mijn geluk toen ik erachter kwam dat in het centrum van Haarlem een restaurant bleek te zijn dat glutenvrije pizza’s op de kaart heeft.

Ik heb voor de zekerheid nog gebeld om er zeker van te zijn dat er glutenvrije pizza’s zouden zijn. Dat was niet nodig, vrijwel alle pizza’s, behalve de calorie-arme, zijn er standaard ook glutenvrij te bestellen.
Wat een feest!

Op opa’s verjaardag hebben we dus gegeten bij Woodstone. De pizza’s zijn er heerlijk. De glutenvrije bodem was geweldig, dun en zeker niet droog. Gewoon, precies zoals een pizzabodem hoort te zijn.
De pizza had een volwassen maat maar Alexander heeft hem helemaal opgegeten (en dat is bijzonder).

Hier komen we zeker nog terug! Een tip dus als je in Haarlem bent, of Hoofddorp, daar zitten ze ook.

 

4 thoughts on “Glutenvrije pizza bij Woodstone

  1. Woodstone biedt inderdaad een glutenvrije bodem aan. Helaas strekt hun kennis niet uit naar de ingrediënten op de pizza. Zo is de gemarineerde kip het resultaat van een kant en klare specerijen mix en zien ze water branden als je vraagt of dat glutenvrij is. Mijn vriendin moet glutenvrij eten en na het eten bij Woodstone heeft ze weken last van aften. Al een paar keer geprobeerd maar helaas geen een keer succesvol geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.