Glutenvrije Sushi bij Shabu Shabu Haarlem

Niet alle kinderen houden van sushi maar als ze het lekker vinden dan eten ze gelijk de oren van je hoofd. In een mum van tijd hebben ze je zorgvuldig opgemaakte (en prijzige) schaal sushi op. Of gaat dat alleen bij ons zo?

Glutenvrije sushi bij Shabu Shabu
Glutenvrije sushi bij Shabu Shabu

Wij kunnen onze kinderen in elk geval een groot plezier doen met sushi. En dat komt goed uit want ik vind het zelf ook lekker. Daarom gingen wij laatst naar Shabu Shabu in Haarlem.

Shabu Shabu is een keten van Sushi restaurants met een all-you-can-eat concept. Je betaalt een vaste prijs en mag dan onbeperkt sushi bestellen. Voor kinderen tot 10 jaar is de prijs €12,50.

Shabu shabu2In het restaurant in Haarlem hebben ze een glutenvrije kaart. De glutenvrije bestelling gaat apart van de bestelling voor de rest van de tafel. Zo blijft de glutenvrije sushi ook echt apart van de rest.

Bij ons ging dat erg goed. Voor de veiligheid bestelden wij voor alle kinderen glutenvrij zodat ze van elkaar konden proeven.  De glutenvrije bestelling deden wij op papier en wij bestelden zelf per tablet.

Ze hebben ook glutenvrije sojasaus.

Shabu Shabu Haarlem
Hortusplein 3
023 529 1256
www.shabushabu.nl

Klik voor meer glutenvrije Haarlem tips
Klik voor meer glutenvrije Haarlem tips

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.