Glutenvrije tussendoortjes van Boxbites

De mensen van Boxbites hebben mij een doos met tussendoortjes gestuurd om een recensie over te schrijven. Boxbites levert dozen met gezonde tussendoortjes die ook nog eens glutenvrij zijn. Je bestelt de box online en hij wordt thuis geleverd.Je hoeft er de deur niet voor uit!

Boxbites
Boxbites

Een doos kost tussen de €28 en €30 en zit vol met allemaal verschillende repen en zakjes. Er zitten heel veel muesli repen in, gedroogd fruit, noten en zaden in van verschillende merken. Een aantal van de producten uit de Boxbites box zou ik ook bij de supermarkt of natuurwinkel kunnen kopen maar die hebben niet zo’n uitgebreid assortiment.

Net een cadeautje!
Net een cadeautje!

Ik was dus erg blij met deze box vol verantwoorde tussendoortjes en liet hem aan Alexander zien. Die toonde minder enthousiasme, de NAkd repen die ik hem nu ook al wel eens meegeef naar school vindt hij eigenlijk niet zo lekker en hij houdt op het moment ook niet van mueslirepen, helaas. Boxbites (2) - kopie

Toen ik Alexander vertelde dat ik de doos gratis had gekregen om te bespreken op de blog stelde hij voor om voor de foto te doen alsof hij een mueslireep lekker vindt. Die slaan we dus maar even over.

18 tussendoortjes
18 tussendoortjes in de box

Voorlopig krijgt Alexander dus een banaan of appel mee naar school, dan neemt mama de mueslirepen wel meer naar haar werk.

Meer weten? Ga naar www.boxbites.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.