Glutenvrijemama bestaat 5 jaar en gaat verhuizen!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! In 2015 zal glutenvrijemama.blogspot.nl  5 jaar bestaan.

Om dit te vieren heb ik besloten dat het tijd is om over te stappen naar een eigen domein, een echte glutenvrijemama.nl website. Op deze site zal ik vrolijk verder bloggen over glutenvrij opvoeden en glutenvrij koken voor kinderen. Nu nog niet, ik ben nu druk bezig de site in te richten, een logo te maken en mijn oude blogberichten over te zetten.

In mei zal glutenvrijemama echt 5 jaar bestaan en deze maand zal extra feestelijk worden op glutenvrijemama.nl. Ik zit vol met plannen en ideeën want er is geen leukere pret dan voorpret!
Ik hoop jullie snel weer te zien op glutenvrijemama.nl,

met hartelijke groet,

Annemiek

 

3 thoughts on “Glutenvrijemama bestaat 5 jaar en gaat verhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.