Hemabroodje

 Ik heb de broodjes wedstrijd van de Hema dit voorjaar niet gewonnen met mijn glutenvrije broodje maar eindigde wel in de top tien. Daar was ik erg trots op. Een medewerker van de Hema nam contact met me op en verzekerde mij ervan dat de Hema de mogenlijkheden aan het onderzoeken is om een glutenvrij broodje in het assortiment op te nemen.
Dat voelde als een overwinning en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn.
Vorige week kreeg ik een mail van de Hema met vraag om mijn adres te sturen zodat ze mij een attentie konden sturen als dank voor het meedoen met de wedstrijd en het behalen van de finale. Gespannen zat ik naast de brievenbus te wachten. Er werd een grote doos bezorgd….
Met gluten stroopwafels, noga met tarwe en bonbons met sporen van gluten.
There is still a lot of work to be done!

7 thoughts on “Hemabroodje

  1. Jammer dat de wedstrijd niet gewonnen is. Wat zou het een verademing zijn dat wanneer je naar de stad gaat er een broodje gehaald kan worden bij de Hema..helaas hebben ze bij de Hema nog een hoop te leren.

  2. Wat erg hoe kunnen ze jou dat nu toe sturen, er is zeker nog heel veel werk te doen op glutenvrij gebied. Samen staan we sterk met Glutenvrij hoort er bij! Mijn glutenvrij broodje bij de Hema smaakte heerlijk, dan moeten ze wel erg voorzichtig zijn met het klaar maken van de broodjes, gewoon iedereen adviseren hoe ze er mee moeten werken.

  3. Haha, zo typisch! Er is daar duidelijk nog veel werk op de marketing afdeling! Maar dankzij jouw actie, weten ze tenminste dat er zoiets bestaat als coeliakie en gluten, dat is ook al iets!

  4. Hoi,

    Ben wel benieuwd naar je recept van het brood, het is mij nog niet gelukt om lekker brood te maken, maar dat komt misschien vanwege de extra allergie voor rijst, ei en melk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.