Liebster Award, de winnaars

De Liebster Award is een award voor beginnende bloggers die minder dan 1000 volgers/bezoekers per dag hebben. Liebster komt uit het Duits waar het liefste betekent. Als je de Liebster Award ontvangt dan geef je hem door aan 5 andere bloggers die jij bewondert volgens het kettingbrief principe. Bij de Liebster horen 11 vragen die je beantwoordt en op jouw beurt stel je de bloggers aan wie jij de Liebster Award toekent ook weer elf vragen.
Ik kreeg mijn Liebster Award van Mirjam van ikbenglutenvrij.nl.  Zij heeft de Liebster Award op doorgegeven aan 5 glutenvrije bloggers.
En aan mij.
Mijn 4 collega Liebster winnaars hebben Mirjam’s vragen beantwoord en ook weer 5 Liebsters toegekend. De spoeling werd een beetje dun want we willen geloof ik allemaal de award aan glutenvrije bloggers geven. Mijn Liebster Awards gaan ook naar glutenvrije bloggers. Ik zou best anders willen maar ik lees nou eenmaal helemaal geen andere blogs. Mijn winnaars zijn niet allemaal beginnende weblogs, dat moet eigenlijk, maar wel mijn favorieten.
Juliëtte van usloveglutenfree.wordpress.com
Net een half jaar bezig. Blog met veel verschillende posts van artikelen, foto’s tot filmpjes en links naar andere sites. Leuk en afwisselend.
Inge van mam-qwats.blogspot.com
Ook een glutenvrije moeder en dus heel herkenbaar.
Karien van kamelenvoer.blogspot.com
Karien woont in het buitenland met haar man en drie kinderen. Ze schrijft erg leuk over haar gezin. Zelf eet ze glutenvrij. Ze woont nu in Azië en haar site staat vol met heerlijke exotische recepten.
Lisette van glutenvrijenblij.blogspot.com
Ze is net begonnen met bloggen en schrijft over haar glutenvrije gezin. Voornamelijk recepten maar ook het leven van alledag.
Barbara van glutenfreeamsterdam.blogspot.com
De titel spreekt voor zich: deze blog gaat over glutenvrij (uit) eten in Amsterdam. Engelstalig en dus voor toeristen erg handig voor toeristen maar ook voor Nederlanders en Amsterdammers.
Mijn vragen aan Juliette, Inge, Karien, Lisette en Barbara:
1.       Waarom ben je met je blog begonnen en hoe lang hoop je door te gaan?
2.       Wat hoop je te bereiken met je blog?
3.       Wanneer ben je tevreden met een blogpost?
4.       Waarom eet of kook je glutenvrij?
5.       Is  je volledige huishouden glutenvrij?
6.       Als je kookt of bakt, volg je dan een recept?
7.       Wat zijn je 5 favoriete gerechten?
8.       Waar haal jij de meeste informatie vandaan over glutenvrij eten?
9.       Welke 5 tips zou jij iemand geven die net is begonnen met glutenvrij eten?
10.   Smokkel jij wel eens met je dieet?
11.   Wat vind je van de glutenvrije hype van 2013?

2 thoughts on “Liebster Award, de winnaars

  1. Ik vond het ook lastig om 5 andere glutenvrije blogs te vinden die aan de eisen voldeden. Had er wel een aantal op het oog die ik graag volg, maar die hadden hem al of hebben te veel volgers. Heb even getwijfeld om het aan een niet glutenvrije blog te geven, maar ik wilde de vragen heel graag over glutenvrij doen. Bij jouw nominaties zie ik voor mij nog wat onbekende blogs in staan dus even kijken of ik die ook kan toevoegen om te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.