Nooit meer naar Mac Donalds

Het is vakantie, tijd van uitstapjes met de kinderen. Zullen we naar een museum gaan of wandelen in de duinen? En dan gezellig lekkere dingen kopen op de markt en die samen klaarmaken?

Nee, mam, wij willen naar de film en naar Mac Donalds!

Ik ben niet principieel tegen de Mac D. Ik vind het zelfs een buitengewoon handig restaurant als wij op reis zijn, onderweg langs de snelweg. Maar om nou in mijn eigen stad in zo’n heksenketel van schreeuwende kinderen, koffie drinkende bejaarden en what’s appende pubers te gaan eten heb ik gewoon geen zin. Ook voor mij is het vakantie!

Ik had ondertussen wel zin in hamburgers met patat gekregen dus dat hebben we lekker zelf gemaakt. Alexander mocht helemaal alleen bij de supermarkt American fritessaus kopen voor de totaalbeleving.

We aten Franse frites ovenpatat en maakten een hamburger met glutenvrije ciabatta’s belegd met ketchup, een plakje tomaat, een paar ringetjes ui, een tartaartje en een paar plakjes augurk. Beker cola erbij voor het ultieme vakantie gevoel en een spiesje mer rauwkost om er nog een paar vitamientjes aan toe te voegen.

Lekker zeg, ik hoef nooit meer naar de Mac Donalds.

IMG_0215-0.JPG

One thought on “Nooit meer naar Mac Donalds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.