Ontbijt

‘s Morgens eten mijn 2 kinderen een bordje pap. Er is iets aan pap dat mij het gevoel geeft dat ik een goede moeder ben als ik dat mijn kinderen voorzet. Het geeft me altijd erg veel voldoening als ze hun buikjes vol hebben gegeten met die voedzame, warme dikke brei. Laat nu de de dag maar komen.
Ik maak de pap van een mengsel van Biobim Banana (uit de natuurwinkel) en Rijstbloempap van Bambix met warme melk. Beide soorten pap zijn voor voor baby’s van 4 maanden en dus glutenvrij. Hoewel Alexander’s zusje niet glutenvrij is eet ze er ook van, dat scheelt weer kruisbesmetting.
Een paar dagen gelden hebben de schatjes opeens besloten dat ze pap ‘niet lekker’ vinden.
Tjsa, wat nu? Zullen we toegeven en boterhammen smeren? Wat een werk ‘s morgens vroeg om 7 uur…
Voorlopig gaan we maar aan de yoghurt met banaan en eventueel glutenvrije muesli. Die kille yoghurt geeft mij lang niet zo veel voldoening als pap maar het moet maar.
Hopelijk zijn ze na de zomer hun antipathie tegen pap vergeten en kan ik ze als de herfst begint weer een lekker warm bordje voorschotelen.

One thought on “Ontbijt

  1. Mijn dochter van 2 eet ‘s-ochtends heel slecht. Misschien is een bord pap inderdaad een idee?
    (Glutenvrije) cruslie vind ik nog wat te gevaarlijk, te veel grote stukjes. Maar vanmorgen heeft ze mij wel mijn glutenvrije cruslie met yoghurt gevoerd, toen ik druk was met een briefje schrijven voor de hulp ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.