Recensie: Panorama restaurant Sea You in Velsen-Noord

Restaurant Sea You in Velsen Noord werd ons getipt omdat je er zo goed glutenvrij zou kunnen eten. Zo’n tip laten wij ons niet twee keer geven, een goede reden om eens lekker uit eten te gaan met elkaar. Wij maakte een wandeling over de pier en het heerlijke strand van Wijk aan Zee en aten daarna glutenvrij bij restaurant Sea You.

Sea You ligt op een prachtige plek aan het water. Tussen IJmuiden en wijk aan Zee, aan het begin van de Noordpier met zich op het forteiland en de haven van IJmuiden.  Cruiseschepen en de pont naar Newcastle varen langs terwijl je kluift aan je spareribs.  Het restaurant is via Wijk aan Zee met de auto te bereiken en vanuit Velsen-Noord en IJmuiden met een watertaxi.

Sea You maakt reclame met hun glutenvrije aanbod en maakt dit ook waar. Het personeel is goed op de hoogte van wat er niet wel wel mogelijk is. De ober vertelde mij dat Sea You wel 500 glutenvrije gasten per jaar ontvangt. Ze hebben er dus veel ervaring mee. Veel gerechten op de kaart zijn sowieso glutenvrij en een paar worden op verzoek aangepast.

Wij namen saté van varkenshaas met salade en frites. De kinderen kregen een kinderportie. We hebben lekker gegeten, er was zorg besteed aan het bord.

En tot besluit een glutenvrije cheesecake en bolletje ijs. De noga bij de koffie is voor iedereen glutenvrij.

Panorama restaurant Sea You
Reyndersweg 2 1951 LA Velsen-Noord Nederland

One thought on “Recensie: Panorama restaurant Sea You in Velsen-Noord

  1. Sea-You is ook een van mijn favorieten.

    Ze gingen een tijd terug een net wat chiquere kant op. Gelukkig hebben ze de kaart weer iets genormaliseerd en is de saté terug. Heerlijk! En altijd veilig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.