Recensie Rubens Burger

Sinds een jaar zit Rubens Burger in Haarlem. Een hamburgerrestaurant in hartje centrum, middenin de leukste winkelstad van Nederland tussen de winkels, de cafés, de theaters en de bioscoop. Het is een hip zaakje waar je heerlijke hamburgers in vele soorten en maten kunt eten. En het beste van alles is: Ruben begrijpt glutenvrij!

Hollandse burger                                                                                          (foto rubensburger.nl

De kaart telt 13  verschillende hamburgers en hamburgersalades. De burgers zijn van rundvlees, kip of vegetarisch. De burgers kunnen ook op een glutenvrij broodje worden geserveerd. Heb je daar geen zin in, of zijn de glutenvrije broodjes op (grrrr) dan neem je een hamburgersalade. De patat is gebakken in schoon vet en dus altijd veilig.

Wij hebben heerlijk gegeten op een zaterdagavond toen we geen zin hadden om te koken. De meisjes namen een kindermenu van een mini burger met friet, een pakje drinken en een raketje toe. Dat was meer dan genoeg voor hen. Alexander voelde zich te groot voor een miniburger en nam een burger Mediterrane. Ik nam een Greek Burger want ik had zin in feta, heerlijk.

De burgers zijn sappig en de bijlagen zijn goed van smaak. Wij deelden een schaaltje goed gebakken frieten en omdat wij nog wat meepikten van de frietjes van het kindermenu was dat ook voldoende.

Bij Rubens Burger kun je niet reserveren maar wachten op een tafeltje duurt niet lang. Er zijn geen voorgerechten dus uitgebreid tafelen is er niet bij. Ideaal tussen het winkelen door of voor een voorstelling.

Burger Salade                                                                               (foto rubensburger.nl)

Heerlijk om spontaan, zonder gedoe en vooraf bellen of reserveren allemaal hetzelfde te kunnen eten. Het lijkt zo gewoon maar met een glutenvrij kind is dat niet zo. Hulde dus voor Ruben!

Ruben is alle dagen open tot 22.30 uur. Op werkdagen vanaf 16.30 en in het weekend vanaf 14.00 uur.

Drossestraat 3
2011 XW, Haarlem

Afhalen ook mogelijk! Bestel via: 023 202 36 98

Glutenvrije burger!

dit artikel is niet gesponsord

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.