Tiende verjaardag: glutenvrije winactie!

Volgende week wordt Alexander 10 jaar! dit weekend viert hij zijn verjaardag met zijn vrienden en ik vier deze mijlpaal met jullie. Deze week geef ik een cadeautje weg.

koekstempel
koekstempel

Elk jaar met Alexander’s verjaardag vind ik dat ik zelf ook een cadeautje heb verdiend. Hij is mijn oudste kind en zijn verjaardag markeert dus ook mijn verjaardag als moeder. Dit jaar heb ik mezelf een koekstempel cadeau gedaan.

Bij www.koekstempel.nl kun je je eigen koekstempel van hout bestellen. Leuk om koekjes mee te bestempelen maar ook om in marsepein of rolfondant te drukken voor de het decoreren van taarten of cupcakes.

Ik bestelde er een met de tekst  gluten ♥ vrij  en wist meteen dat jullie deze koekstempel ook erg leuk zouden vinden. De mensen van www.koekstempel.nl zijn zo vriendelijk geweest om voor mij een extra koekstempel te maken die ik mag verloten onder mijn lezers.

Laat in de comments een felicitatie achter en maak kans op deze glutenvrije koekstempel. De winnaar maak ik bekend op Alexander’s verjaardag op 14 oktober.

Koekstempel (3)

14 thoughts on “Tiende verjaardag: glutenvrije winactie!

 1. Van harte gefeliciteerd allebei! Moeder worden is ook heel bijzonder. 🙂 En wat een bijzonder leuke stempel om te gebruiken om zoiets te vieren!

 2. Al bijna 10 jaar moeder, gefeliciteerd! Wat een leuk idee om dan jezelf ook een cadeautje te geven.
  Toen mijn vriendinnetje 10 werd (zij is 4 maanden ouder dan ik), vond ze het jammer dat ze nooit meer 1 cijfer zou worden. Daar heeft Alexander vast geen laat van :-D.
  Alexander, ook van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En eet lekker van alle koekjes die je moeder bakt.

 3. Hieperde piep Hoera! Hartelijk geveeeeelicitaart met Alexander zijn verjaardag en jouw “mamajaardag”. Grappig dat je jezelf een cadeautje geeft, lijkt me een goed idee om dat voor mezelf ook eens in het leven te roepen.

 4. Hieper de piep hoera,Alexander en mama, wat een leuk idee met de koekstempel voor je zelf cadeau en de koekjes voor Alexander, zijn dag kan nu al niet meer stuk.
  Hele fijne verjaardag!!!

 5. Van harte gefeliciteerd met de 10e verjaardag van je oudste!

  Mijn dochter (ook met coeliakie) wordt 17 november ook 10, dus we delen deze mijlpaal 🙂

  Ik wens jullie een fijne dag toe en veel bakplezier!

 6. Gefeliciteerd moeder en zoon met deze mijlpalen 10 jaar oud en 10 jaar mama!
  Je laat zien dat met creativiteit en doorzettingsvermogen het leven met ‘stempel’ coeliakie’ niet zwaar of lastig hoeft te zijn! Ik word steeds weer blij van je blog en recepten!
  Hartelijke groet van een moeder met dochter van 7 die in 2009 stempel coeliakie kreeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.