Vers glutenvrij brood van Consenza

Ik kreeg een mailtje of ik het nieuwe verse glutenvrije brood van Consenza wilde uitproberen. Ik sta er altijd voor open om nieuwe glutenvrije producten uit te proberen. Het voordeel van (hobby-)foodblogger zijn, is dat je regelmatig nieuwe producten opgestuurd krijgt maar vaak koop ik ze ook gewoon in de winkel.Er zijn foodbloggers die een salaris verdienen met reclame maken voor producten. Samenwerken noemen zij dit zelf meestal. Gelukkig heb ik een goede en erg leuke baan en hoef ik geen geld te vragen voor blogjes voor bedrijven. Ik heb ook helemaal geen zin in de deadlines, voorwaarden en afspraken die daarbij horen. Die heb ik al genoeg in mijn leuke baan. Op mijn hobbyblog wil ik vrijheid!

Ik schrijf dit stukje dus omdat ik vers brood opgestuurd kreeg van Consenza en daar oprecht enthousiast over ben. Ik wil jullie mijn advies om het brood ook eens te proberen niet onthouden.

Ik kreeg een rond brood, een stokbrood en een pistoletje opgestuurd. Het brood is beperkt houdbaar, ongeveer 10 dagen. Het gewone brood is ongesneden. Het voordeel daarvan is dat het langer vers blijft dan als het gesneden in de verpakking zit.

Alexander vond het brood heerlijk: het is zacht en heeft een hard randje. Het stokbrood hoeft volgens mij niet te worden afgebakken maar dit zou ik wel doen voor een knapperig korstje. Het meergranen pistoletje at hij met gesmolten kaas en ketchup. De boterhammen met aardbeien en het stokbroodje ligt klaar om te worden meegenomen naar een barbecue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.