Waar ik blog #wijbloggenglutenvrij

Bloggen is schrijven, peinzen, piekeren, koken, fotograferen, denken, maken, typen, schrappen en publiceren. Ik blog achter mijn bureau, in de keuken, in de trein, op de fiets, op zolder en in bed. Bloggen kan altijd en overal.

NS HaarlemNS SloterdijkGoedemorgen! Op weg naar mijn werk loop ik te denken aan de blog die ik die dag geplaatst heb. Strakjes in de trein even over twitteren. Eenmaal in Amsterdam pak ik mijn fiets en kan het grote peinzen beginnen.
Op de fietsIk fiets 25 minuten naar mijn werk richting Osdorp.

Osdorp Dat is fijn want op de fiets heb ik altijd mijn beste ideeën. Waarom niet eens een brood bakken van oliebollenbeslag, dat wordt vast lekker luchtig.Sloterplas Sloterplas2

Ik fiets elke dag langs de Sloterplas, zo mooi kan Amsterdam Nieuw West zijn.

Op de tribune tijdens een turntraining is het prima schrijven, al ben ik wel snel afgeleid.

hardlopen

Ideetje verder uitdenken tijden een rondje hardlopen. Ik componeer wat losse zinnen en flarden tekst in mijn hoofd. Als ik ze onthoud zijn ze goed genoeg voor mijn blog.

keukenAls ik blog over een recept dan test ik dat natuurlijk uitgebreid in mijn keuken.

fotozolderAls ik eenmaal iets gebakken heb dan maak ik graag een fotostudiootje op zolder. Daar is het licht zo mooi. Hier ben ik foto’s aan het nemen voor de coeliakie-lesbrief.

bureauEn pas als allerlaatst werk ik mijn idee uit achter de laptop in ons ‘kantoor.’

Deze blog is onderdeel van #wijbloggenglutenvrij. Elke 15e van de maand bloggen glutenvrije bloggers over hetzelfde onderwerp. Deze maand doen mee: Rijstwafel.wordpress.com, Laurinis.comIkbenglutenvrij.nl, homeofcomfort.nl, www.altijdglutenvrij.nl,
http://diysforyouandme.weebly.com/, www.pinkpeqeuena.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.