#Watetenwijvandaag?

Wat eten wij vandaag? Op social media post ik regelmatig wat ik eet, niet altijd natuurlijk en in de lente/zomer vaker dan als het ‘s avonds al donker is. Als je mijn foodfoto’s op instagram bekijkt dan zie je dat ik een voorliefde heb voor eenpansmaaltijden en ovenschotels. Of het nou een stamppot of poke bowl is, ik hou ervan om alles in 1 pan, bord of schaal te serveren. Ik hoop dat deze post je voldoende inspiratie geeft voor heel veel lekkere glutenvrije maaltijden.Vandaag is het de 15e van de maand en dan bloggen glutenvrije bloggers altijd over 1 onderwerp. Dat doen wij niet alleen omdat wij het leuk vinden (al is het wel leuk om samen te werken met andere glutenvrije bloggers) maar ook omdat wij graag onze krachten bundelen om het glutenvrije leven makkelijker en bekender te maken.

Het eerste wat mijn kinderen vragen als ik ze ophaal uit school/sport/naschoolse opvang is: wie kookt er vanavond? Ze weten namelijk, als papa kookt dan is het aardappel-vlees-gekookte groente, als mama kookt dan is er kans op pasta of rijst.

Sushi, glutenvrije schnitzels van de Haarlemse slager Stan, salade van snijbiet, glutenvrije vissticks van Iglo, Vietnamese rijstnoedels op vakantie, yoghurt met fruit op een terras en courgette pasta.Rode linzensoep met een dot Turkse yoghurt, punt paprika’s, pompoenschotel van Ottolenghi, eibroodjes, rode biet pasta, spinaziepannenkoek, eibroodje, gnocchi, curry met rijst. Noedels met ei, linzen salade, taart, soep met brood en salade, nasi, wraps, aardappelsalade, noedels en sushi halen en een poke bowl met zalm.  Hartige taart van snijbiet,  gin-tonic, risotto met zalm en spinazie, fruit, bloemkool, pizza, bang bang cauliflower en nog een keer risotto met zalm. Gemuse kebab, Indiase dosa, hamburger, barbercue, pizza, schnitzel,  bloemkoolrijst met curry, rijst noedels met zalm en patat

Pannenkoeken, poke bowl met zalm, ei, avocado, broccoli en sojaboontjes, Turkse pizza, pasta met spruitjes, bokkenpootjes en sushi.

Ontbijt met eitjes en geroosterde boterham, muffins, koffie!, hamburger, kaasplankje, lofschotel, spruitjesschote, curry met rijst en pappadums en Yorkshire puddings.

Wie doen er mee:
glutenvrijkind.wordpress.com
annemieknauta.nl
sophieglutenvrij.nl
glutenvrijinutrecht.nl/blog/
glutenvrijhoorterbij.nl
schrijfselsvanmij.wordpress.com
meerdanglutenvrij.nl
koosglutenloos.nl
rose-a-licious.be
maakhetglutenvrij.nl
smaakvolglutenvrij.nl
ikbenglutenvrij.nl
doemijglutenvrij.nl
homeofcomfort.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.