Wedden dat ik het kan…?

Vandaag ga ik een beetje off topic, of misschien ook wel niet helemaal. Als je ouder bent van een kind dat nog niet zo lang de diagnose coeliakie heeft en je kind is misschien nog wel ziek, mager en slap, zoals mijn zoon 10 jaar geleden ook was, lees dan vooral door. Met een strikt glutenvrij dieet kan het helemaal goed komen. Je kind kan opgroeien tot een zeer energieke, actieve, sterke en sportieve tiener. Kijk maar…

eigen kleedkamer

Alexander sport vrij intensief. Turnen is zijn sport en hij traint 14 uur in de week. Dat vindt hij heerlijk. Vlak voor de zomer, toen het wedstrijd seizoen voorbij was en er tijdens de training tijd was voor een lolletje heeft zijn trainer hem een met zijn voeten vastgebonden aan de rekstok. Je hebt het misschien op het Jeugdjournaal gezien.

Dat was leuk maar ondertussen was hij bezig met nog iets veel spannender. Via Facebook, waar het voetenzwaai filmpje door zijn trainer was gepost,  zijn wij benaderd door het SBS6 programma Wedden Dat Ik Het Kan met de vraag of hij tijdens het voetzwaaien ook ballen in een korf zou kunnen gooien.

glutenvrij broodje voor de opnames in de kantine van studio 21

Met een beetje oefenen lukte dat dus op een zonnige vrijdag in september togen wij naar Studio 21 in Hilversum voor de opnames van Wedden dat ik het kan.

Heb je het gezien gisteravond? Hoewel wij de opnames hadden bijgewoond was ik op de bank voor de TV opnieuw gespannen. Gek hoor. Ik knapte uit elkaar van trots, wat ziet onze zoon er goed uit op TV (al zeg ik het zelf).

En zag je die spierballen? Powered by glutenfree food!

 

 

5 thoughts on “Wedden dat ik het kan…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.