Welkom 2017

De kerstvakantie is bijna voorbij en ik heb ervan genoten. Ik heb bijna niet in de keuken gestaan maar wel veel lekker gegeten. Langzaam aan maak ik mij op voor het nieuwe jaar en alles wat gaat komen. Daar zitten best wel wat spannende dingen bij, leuke en minder leuke. Ik ben goed uitgerust dus kom maar op met 2017!

Met kerst waren wij  bij mijn zus en zwager (en neefje)  in Brussel. Zij hebben goed voor ons gekookt, niet normaal meer! Wij zijn heerlijk verwend. We aten kreeftensoep, hert, zelfgebakken cakejes en heerlijke kazen. Binnenkort doe ik een serie van Belgische recepten op glutenvrije mama.

Maar ik heb meer op mijn glutenvrije to bake/to cook lijstje staan:
Gnocchi
Aardappelbrood
Chicken yakatori
Vol-au-vent
Marshmellow cake
Thaise mosselen
Trifle
Zelf custard maken

Verder heb ik geen doelen of goede voornemens. We gaan gewoon lekker zo door. Ik vind het heel erg leuk om van gewone recepten een glutenvrij gerecht te maken.

Dus als jullie nog een verzoeknummer hebben voor een gerecht waarvan je graag een glutenvrij recept wilt, laat dat dan hieronder achter in de comments.

 

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.