welkom op glutenvrijemama.nl

glutenvrijemama logoGlutenvrije mama heeft een nieuwe jurk!
Glutenvrije mama is mijn weblog waarop ik al sinds mei 2010 schrijf over glutenvrij opvoeden en koken voor kinderen. 2015 is een feestjaar voor glutenvrije mama en daarom heb ik mijn blog opgefrist en ben ik verhuisd naar een eigen domein.

De site geeft tips en adviezen over glutenvrij leven en opvoeden en bijna 100 kindvriendelijke recepten. Daarmee help ik je op weg als je net begint als glutenvrije mama of papa en wil ik je inspireren als je een ervaren glutenvrije ouder bent.

Want we lopen allemaal tegen hetzelfde aan met onze glutenvrije kinderen: de Sinterklaas intocht,  het koningsdagontbijt, invalleidsters op het kinderdagverblijf, Sint Maarten, afspreken met vriendinnetjes, feestjes, schoolreisjes, uit eten met de grootouders, trakteren op school, de jaarlijkse controle bij de kinderarts en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Fijn dat je er bent.
Blijmoedig schrijf ik al deze zaken al bijna 5 jaar van mij af op deze blog. Hier verzamel ik al mijn recepten voor een gelukkige glutenvrije jeugd. Dat zal ik blijven doen tot Alexander het huis uit gaat.  Je kunt me ook volgen op twitter, facebook, pinterest en bloglovin’

 

 

11 thoughts on “welkom op glutenvrijemama.nl

  1. ziet er idd heel gezellig uit, ga deze jurk zéker vaak aantrekken 😉
    succes…..

    groetjes van Karyn, ook glutenvrije mama, van Danique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.